Als pensionada valt het niet mee om een website te beheren, probeer ik in HOME mijn adresgegevens te zetten kost mij dat een hele middag en lukt het nog niet, lastig, ik kan beter stallen mesten denk ik.

Dan zet ik hier maar in de ruimte mijn gegevens, als ik uitgevonden heb hoe het hoort verbeter ik het wel.

Bij deze dus.

Ton Kruithof,  Flevoweg 75 , 8264 PA Kampen, mob. 06 33583048, email;  tonkruithof@icloud.com, website; www.tonkruithof.nl,  geb. 25-07-1946.

Het hele complex bestaande uit 2 grote woonhuizen en een grote deel, als koetshuis ingericht, alsmede een kantoor/woon/ hooiberg, als losse unit. Tevens grote schuren en paardenboxen, een stapmolen voor paarden en een rijbak plus een halve HA weiland.

De Flevoweg is de weg van Kampen naar Dronten, er staat maar 1 boerderij pal aan de weg. Daar woon ik, tijdelijk in de witte hooiberg(woonstudio),

binnenerf en voordeur

binnenerf en voordeur

AUT_2807

ons woondeel

AUT_2813

Het voorhuis momenteel verhuurd

AUT_2818

voorhuis op terp, geen last van natte voeten

chr kamer sne

bijkeuken en serre

witte sne hooiberg

woning/kantoor in hooiberg is te huur als  gemeubileerde kantoor/woonstudio.

 

Zo moet je mij toch op z’n minst kunnen bereiken.